طرز تهیه مرحله به مرحله موهیتو کلاسیک خوشمزه
موهیتو یکی از محبوب ترین نوشیدنی های فصل تابستان است که اصالت آن به کوبا باز می گردد و می تواند گرمای شدید فصل تابستان را از بدن خارج کند. حتما شما هم دوست دارید وقتی به خانه می رسید یک نوشیدنی خوشمزه و خنک در یخچال داشته باشید و شاید هر بار با این سئوال که چطور موهیتو درست کنیم مواجه می شوید. باید به شما بگوییم تهیه موهیتو بسیار ساده است، در این مطلب ، طرز تهیه موهیتو کلاسیک را به شما آموزش می دهیم.
.
مواد لازم برای تهیه موهیتو کلاسیک برای یک نفر
۱ الی ۲ قاشق چایخوری شکر
۸ برگ نعناع
آب ½ لیمو
آب گازدار و یخ
.
طرز تهیه موهیتو کلاسیک :
ابتدا یک لیوان بلند و مستحکم بردارید. در نظر داشته باشید که لیوان کوتاه باعث می شود همه چیز در هم به نظر برسد و مواد مورد نظر به خوبی با هم ترکیب نشوند. لیوان نازک نیز ممکن است حین تهیه موهیتو بشکند. در مرحله بعد باید نعناع را در لیوان بکوبید.
برگ نعناع، ۲ قاشق شکر و آب لیمو را داخل لیوان بریزید. باید آب لیمو به قدری باشد که شکر را خیس کرده و کاملا روی نعنا را بگیرد بنابراین اگر دید که نصف لیمویی که انتخاب کردید این کار را نمی کند کمی بیشتر لیمو اضافه کنید.
با یک گوشکوب چوبی باریک یا قاشق به آرامی ترکیب را داخل لیوان هم بزنید. باید این کار را تا زمانی ادامه دهید که بوی نعناع در فضا پخش شود اما نباید برگ نعناع از بین برود و از هم جدا شود. دلیل کوبیدن این ترکیب خارج کردن روغن درون برگ نعناع است و با این کار مزه موهیتو طبیعی تر و بهتر می شود.
همچنین می توانید مقداری پوست لیمو نیز به این ترکیب در حال کوبیدن اضافه کنید. پوست لیمو می تواند مزه ترش تری به نوشیدنی شما بدهد، به شرطی که آن را به قدری له نکنید که مزه آن رو به تلخی برود.
چهار تکه یخ و آب گاز دار یا سودا به لیوان اضافه کنید. می توانید از یخ های خرد شده استفاده کنید، یخ های خرد شده سریع تر آب می شوند و نوشیدنی شما سریعتر خنک می شود اما از سوی دیگر از غلظت موهیتو کم می کند. به جای آب گاز دار می توانید از آب معدنی نیز استفاده کنید.
موهیتوی خوشمزه و خوش بو آماده است. نوش جان!
خوردن این نوشیدنی خوش رنگ عطش روزهای گرم تابستان را کم می کند. می توانید مقدار مواد را به هر میزان که دوست دارید افزایش دهید و یک پارچ موهیتو آماده و در یخچال نگه دارید. هرچند بهتر است این نوشیدنی بیشتر از یک روز کهنه نشود. هر بار موقع سرو حتما آن را هم بزنید که مواد ته نشین شده دوباره با هم مخلوط شوند.