خدا دوست دارم

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

ادویه هایی برای کاهش وزن

05 دی 1396 توسط صغري اقاميري ينگجه

آیا می دانید که ادویه ها به غیر خواص طعم دهندگی به غذاها می توانند به شما در وزن کم کردن نیز کمک کنند. اگر می خواهید در مورد این ادویه بیشتر بدانید این مطلب را مطالعه کنید.


چاشني نه تنها به غذا طعم مي دهد بلکه باعث کاهش وزن نيز مي شود. از اين رو يکي از شايع ترين روش هاي کاهش وزن، افزودن ادويه به غذاست.


اغلب کساني که به دنبال کاهش وزن هستند فکر مي کنند بايد غذاي بدون ادويه مصرف کنند در حالي که بايد متوجه باشند که رژيم کاهش وزن به معناي مصرف مواد غذايي سالم به جاي مواد غير سالم است. بهترين راه براي کاهش دادن ميزان کالري دريافتي، افزودن ادويه به مواد غذايي است.

زنجبيل
این ادویه علاوه بر داشتن طعم خوب، خاصيت مدر دارد و حرکت ماده غذايي و مايعات را در سيستم گوارشي بهبود مي بخشد. مانع جذب کلسترول در خون مي شود و سوخت و ساز بدن را تقويت مي کند.

دانه خردل
این ادویه با ايجاد حرارت در بدن و تقويت روند سوخت و ساز، چربي بيشتري در بدن سوخته مي شود. نتايج بررسي ها نشان داده است مصرف يک قاشق مرباخوري خردل تند، روند سوخت و ساز بدن را براي چندين ساعت ۲۰ تا ۲۵ درصد افزايش مي دهد.بنابراين خوردن خردل با غذاي حاوي ۷۰۰ کالري، باعث سوختن ۴۵ کالري خواهد شد.

دارچين
افزودن يک قاشق مرباخوري پودر دارچين به غذاي روزانه باعث کاهش قند خون و در نتيجه کاهش وزن مي شود. کلسترول مضر را ۲۷ -۷ درصد و چربي کلي را ۲۶ -۱۲ درصد کاهش مي دهد. توجه داشته باشيد، دارچين داراي ماده ای شیمیایی به نام کومارين است که در صورت مصرف زياد به کبد آسيب مي رساند.

فلفل سياه
اگرچه همه ما اين ادويه را در منزل داريم اما تقريبا کمتر کسي از خواص آن مطلع است. پيپرين که ماده اصلي موجود در اين ادويه است، سوخت و ساز چربي را ۸ درصد افزايش مي دهد. علاوه بر آن، سيستم گوارشي را بهبود مي بخشد و به جذب بيشتر ماده مغذي کمک مي کند.

آویشن
این ادویه بسیار خوش بو از سالهای دور در کشور ما ایران مورد استفاده قرار می گرفته است دارای خواص بسیاری است. از جمله این خواص می توان به بحث خواص ضد باکتریایی این ماده اشاره کرد. در عین حال روغن آویشن نیز برای ضد عفونی کردن و تقویت سیستم گوارش مناسب است.

زردچوبه
این ادویه نیز از جمله قدیمی ترین مواد مورد استفاده در غذاهای خوشمزه ایرانی است. تحقیقات اخیر ثابت کرده است که زردچوبه دارای آنتی اکسیدانهایی است که با عوامل سرطان سینه مقابله می کند. همچنین استفاده از این ادویه باعث می شود تا بدن شما آنزیم هایی را ترشح کند که باعث هضم چربی و قندهای موجود در غذا می شود.


منبع:باشگاه خبرنگاران

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: علمی لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

مرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

خدا دوست دارم

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • علمی
  • آموزشی
  • بدون موضوع
  • فرهنگی
  • جالب و خواندنی

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس